Καθ’ Οδόν ΑΜΚΕ

Καθ’ Οδόν ΑΜΚΕ

Κοινωνικό Πρωινό

Κάθε Παρασκευή από τις 9 μέχρι τις 10 κάθε άνθρωπος που στερείται κατοικία μπορεί να έρχεται και να παίρνει το δικό του lunchbox!

 

 

Πακέτο Φροντίδας

Κάθε Πέμπτη βράδυ όταν τα μαγαζιά κλείνουν και οι άστεγοι συνάνθρωποί μας επιστρέφουν στο πόστο τους, οι ομάδες των εθελοντών βγαίνουν με τα καρότσια τους για το καθιερωμένο streetwork.

 

 

 

Barber On the Way

Μια μέρα τον μήνα, περνάμε από το μέρος που βρίσκονται οι άστεγοι συνάνθρωποί μας και τους κουρεύουμε. Τα ραντεβού κλείνονται τις Πέμπτες που μοιράζεται το πακέτο φροντίδας από τους εθελοντές του Καθ’ Οδόν.

 

 

Καθ’ Οδόν ΑΜΚΕ Shop

Τώρα οι αγορές σας έχουν αξία όταν γίνονται από το κατάστημα του Καθ’ Οδόν! Ένα μαγαζί που δε μοιάζει με τα άλλα και στο οποίο θα βρείτε μεταχειρισμένα έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα, παπούτσια, βιβλία και πολλά όμορφα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Όλα σε άριστη κατάσταση ή ακόμα και καινούργια και σε ασυναγώνιστες τιμές. Αγοράζοντας, μας βοηθάτε να δίνουμε δουλειά σε άστεγους συνανθρώπους μας και άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

για πληροφορίες :

Καθ’ Οδόν Α.Μ.Κ.Ε.
contact@ontheway.gr
www.ontheway.gr
+30 216202133
Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 18, Αθήνα

 

 

 

 

Share
Μετάβαση στο περιεχόμενο